Kind aanmelden

Kind aanmelden

Aanname nieuwe leerlingen

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de Kameleon! U bent van harte welkom om  bij ons op school langs te komen. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding met Karin Hulzebos. Wanneer u voor de Kameleon kiest, kunt u uw kind(eren) aanmelden middels het inschrijfformulier. Enkele weken voordat uw kind 4 wordt, zal de leerkracht contact met u opnemen om een kennismaking te plannen. Tijdens de kennismaking spreekt u o.a. de wendagen af en krijgt u alle praktische informatie te horen. 

 

Gaat u verhuizen? Of wilt u overstappen naar een andere basisschool? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een rondleiding. Wij hebben momenteel (beperkt) plek in de groepen 3 t/m 8. Onze intern begeleider zal na uw toestemming, contact hebben met de huidige school en dan beoordelen we of wij kunnen voldoen aan de onderwijsbehoeften van uw kind. 

 

Ouders van nieuwe leerlingen

De ouders zullen door de groepsleerkracht bij de eerstvolgende gespreksavond worden uitgenodigd. Bij leerlingen die voor het eerst op school komen, bij doublures en ook bij de overgang van het ene naar het andere schooljaar, bepaalt de directie, in overleg met de leerkracht(en) en de intern begeleider, in welke groep de leerling wordt geplaatst.

Aanvraag rondleiding

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurt zullen wij contact met u opnemen. Velden met een * zijn verplicht.
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*